Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Harpiste Lavinia Meijer

april 29 @ 8:30 pm - 11:00 pm

€22,50

Harpiste Lavinia Meijer met nieuw album naar de Burgwal
Internationaal gelauwerde muzikant geeft intiem concert

Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met de legendarische Iggy Pop. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden- en platina-status. Onlangs bracht ze een nieuwe album uit, getiteld Are You Still Somewhere. Het krijgt lovende recensies.

Harpiste Lavinia Meijer blaast harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek. Met haar meerdelige Untitled zet ze een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en kracht die muziek in zich heeft en die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst.”

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen. In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled een kijkje in de keuken van deze veelzijdige artieste.

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang 20:30 uur
Online voorverkoop: 22,50
Avondkassa: 25,00
www.deburgwal.com


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Gegevens

Datum:
april 29
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://deburgwal.com/

Locatie

De Burgwal
Burgwal 60
Kampen, Overijssel
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

De Burgwal
Bekijk de site van Organisator