Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live muziek en dans vormen één ritme in aanstekelijk dansconcert van De Dansers

april 28 @ 8:00 pm

Dansgezelschap De Dansers komt naar Kampen met hun nieuwste dansconcert voor (jong) volwassenen: Hold Your Horses. Wat ook voor de deur staat is een zomer vol festivals, nieuwe ontmoetingen en samen zijn. Hold Your Horses heeft de energie van een festivalbeleving, zonder dat je er een week van moet bijkomen. Met twaalf handen, bijbehorende lijven en een paar gitaren vertellen De Dansers hun verhaal op 28 april in Stadgehoorzaal Kampen.

Over de voorstelling
Hold Your Horses begint speels en ongedwongen maar langzaam kruipt de noodkreet erin, de angst om grip te verliezen. De groep zoekt naar houvast en bij elkaar vinden ze het plezier dat nergens anders heen wil dan het hier en nu. Met een spectaculaire, acrobatische bewegingstaal draaft de groep voort, zonder de menselijke sensitiviteit kwijt te raken. In een onafgebroken flow worden de dansers voortgestuwd door de live muziek van singer-songwriter Guy Corneille, vol meeslepende gitaarstukken en aangrijpende songs.

De Dansers
De Dansers uit Utrecht is een jong gezelschap van dansers en muzikanten, onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Ze maken ‘dansconcerten’: organische en energieke samenkomsten van moderne dans en live muziek. Hold Your Horses is het nieuwste dansconcert van De Dansers, na het succesvolle Shake Shake Shake. Die voorstelling gooide in 2019 hoge ogen op onder andere Oerol, Lowlands, De Parade en Zwarte Cross. Dit jaar ligt ook voor Hold Your Horses een mooie festivalzomer in het verschiet; met speelbeurten op Oerol, Over het IJ Festival, Down The Rabbit Hole en De Parade.

Donderdag 28 april om 20:15 uur is Hold Your Horses van De Dansers te zien Stadsgehoorzaal Kampen. Tickets en meer info: www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Beeld door Bart Grietens


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Gegevens

Datum:
april 28
Tijd:
8:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
Kampen, 8261ES
+ Google Maps
Telefoon:
038 331 7373
Bekijk de site van Locatie