Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musica Religiosa in Concert

november 18 @ 19:30 - 22:30

Het Kamper kleinkoor ‘Musica Religiosa’ geeft op vrijdag 18 november een concert in de Bovenkerk van Kampen.

Dit jaar worden zij muzikaal bijgestaan door Noortje van Middelkoop op panfluit, accordeon en Jan Willem ’t Hart, zang. Harry van Leeuwen bespeelt het beroemde Hinsz-orgel.

Het koor onder de enthousiaste leiding van Gerwin van der Plaats die eveneens ook de vleugel zal bespelen. Zijn enthousiaste aanpak en aanstekelijke muzikaliteit uiten zich in concerten met een lach en een traan.

Het publiek ervaart de vriendschappelijke verbondenheid in zang en spel. Het is niet voor niets dat de concerten van het kleinkoor een grote populariteit genieten in binnen en buitenland.

Tijdens de afgelopen jaren heeft Musica Religiosa zich ontwikkeld tot een kwalitatief vooraanstaand kleinkoor. De programmering staat bekend om de inspirerende liederen waarbij de koorklank de woorden van het lied een extra dimensie geeft. Het doel van ‘Musica Religiosa’ is het streven naar het uitvoeren van vocale muziek op een zo hoog mogelijk niveau. Het koor heeft een brede muziekgeschiedenis met een accent op composities uit het romantische repertoire van eind 19e- begin 20e eeuw.

De aanvang is 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk of in de voorverkoop bij koorleden, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree.


 


Gegevens

Datum:
november 18
Tijd:
19:30 - 22:30