Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nijntje Beweegfeest

mei 13

Vrijdag 13 mei vindt de eerste editie van het Nijntje Beweegfeest plaats in Sporthal De Reeve. Sportservice Kampen en RKDOS organiseren samen dit Nijntje Beweegfeest. Peuters en kleuters zijn van harte welkom om te komen sporten, spelen en bewegen.

De peuters en kleuters die afgelopen maanden al deelgenomen hebben aan de Nijntje Beweeglessen bij RKDOS zullen hier hun diploma ontvangen. Peuters en kleuters die niet deelgenomen hebben aan deze lessen, zijn van harte welkom om te ervaren hoe leuk de Nijntje Beweeglessen zijn.

Tijdens deze middag zal de sporthal vol staan met uitdagende sport- en spelmaterialen voor de peuters en kleuters. Alle grondvormen van bewegen komen aan bod.

Er zal voldoende begeleiding aanwezig zijn om de peuters en kleuters zelf te laten ontdekken wat ze kunnen en nog willen leren. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken.

Om 14:30 uur start het feest voor de kleuters tot 15:30 uur. Om 15:45 uur start het feest voor de peuters tot 16:45 uur.

Het Nijntje Beweegfeest wordt gratis aangeboden, maar inschrijven is wel verplicht. Zo weet de organisatie hoeveel kinderen zijn kunnen verwachten. Dit kan op www.heelkampenbeweegt.nl.

Volg de buurtsportcoaches van Sportservice Kampen op Facebook en Instagram @heelkampenbeweegt om altijd en snel op de hoogte te blijven van de activiteiten.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Gegevens

Datum:
mei 13