Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openlucht dienst in Kamperveen

juli 3 @ 19:30 - 20:30

Op zondagavond 3 juli vindt de 15de editie van de openluchtdienst plaats achter het kleine Gereformeerde Kerkje te Kamperveen/Zuideinde.

Ook dit jaar mogen we weer een openluchtdienst organiseren. Een mooie traditie; laagdrempelig en sfeervol! De dienst wordt gehouden in de tuin achter de kerk. Joshi van Veen zal deze avond ons een stukje uitleg geven over een Bijbelgedeelte. De dames van Kithara komen met hun gitaren en hun zang een stukje muzikaliteit brengen en de heren en dames van Highway Worship zullen de samenzang begeleiden. Het beloofd dus een mooie, afwisselende avond met veel muziek te worden.”

Na afloop zal er, zoals inmiddels gebruikelijk is, koffie/thee/fris met wat lekkers klaar staan om nog even na te praten. Er zal een collecte zijn voor de onkosten. Ook kunt u na afloop nog even een kijkje nemen in de vorig jaar verbouwde kerk. We hopen op een mooie avond met veel gasten. Komt u/kom jij ook? U/jij bent van harte welkom op zondag 3 juli om 19.30 uur achter het kerkje, Zuideinde west 12 te Kamperveen. Graag tot dan!

Spreker: Joshi van Veen uit Goes

Muzikale bijdrage: Kithara

Samenzang begeleiding: Highway Worship


 


Gegevens

Datum:
juli 3
Tijd:
19:30 - 20:30