Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oranje jubileumtaptoe IJsselmuiden

september 17 @ 16:00 - 22:00

Zaterdag 17 september is het tijd voor Oranje Jubileumtaptoe IJsselmuiden. Het belooft een fantastische dag te worden! Om 16:00 uur vertrekken een groot aantal taptoe-deelnemers en een aantal regionale korpsen vanuit IJsselmuiden naar Kampen voor de straatparade.

Vanaf 18:30 uur is er volop muziek bij Sportpark ‘Den Uithoek’ in IJsselmuiden. Voorafgaand aan de taptoe vindt er een muziekfestival plaats om alvast in de stemming te komen.

Om 19:30 uur is het showtime en brengen verschillende Europeeskampioenen en (vice)-wereldkampioenen hun show tijdens Taptoe IJsselmuiden.

Kaarten zijn te koop voor €5,- via https://shop.eventix.io/c9828efc-ed77-11ec-9849…/tickets

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

 

Deelnemende orkesten:

Oranje

Jong Oranje

Kamper Trompetter Korps

Jong Kamper Trompetter Korps

Excelsior Renkum

Jong Advendo Korpsen Sneek

van Limburg Stirum Korpsen

A.M.D.G. Kampen

Kamper Jachthoorn Korps

Op 1 mei 2020 was het 60 jaar geleden dat Oranje IJsselmuiden is opgericht. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt na twee jaar uitstel op zaterdag 17 september alsnog de Oranje jubileumtaptoe georganiseerd. Toporkesten hebben hun medewerking toegezegd. Uiteraard hopen we, dat ook het publiek in groten getale aanwezig zal zijn bij de viering van dit jubileum. U bent dan ook van harte uitgenodigd!

Show- en drumfanfare Oranje IJsselmuiden heeft in haar 60 jarig bestaan een goede band weten op te bouwen met collega-muziekverenigingen. Uiteraard heeft Oranje IJsselmuiden ook goede contacten met muziekverenigingen uit de regio. Wat veel mensen echter niet weten, is dat veel verenigingen in de regio behoren tot Nederlands beste showorkesten. Het is ons dan ook een groot genoegen om een aantal van deze toporkesten te mogen presenteren tijdens onze jubileumtaptoe.


 


Gegevens

Datum:
september 17
Tijd:
16:00 - 22:00