Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oranjeconcert Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V.

april 27 @ 8:00 pm

Ieder jaar is het voor het Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. een feest om op Koningsdag, woensdag 27 april a.s. een concert te mogen verzorgen in de Bovenkerk van Kampen.

Al meer dan 55 jaar lang verzorgt D.E.V. dit concert, op uitnodiging van de Kamper Oranjevereniging. In 2017 ontving het koor de Koninklijke Erepenning in het kader van haar 100-jarig bestaan.

Het aanstaande Koningsdagconcert wordt muzikaal aangevuld met de Millerband o.l.v. Jos Mulder. Samen met bandleden Tijs van Dijk, zang en Karel v/d Beek, slagwerk brengen zij evergreens van o.a. Elvis, Cohen en Lennon & McCartney ten gehore. Vaste D.E.V.-organist Marco den Toom weet elk jaar met zijn improvisatie op verrassende thema’s menig concertbezoeker te overweldigen met de mooiste klanken uit het schitterende Hinsz-orgel. De algehele leiding is in handen van dirigent en pianist Gerwin van der Plaats. Het programma, met muziek voor jong en oud mag gerust eigentijds en vernieuwend genoemd worden.

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Deuren van de kerk gaan 19.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk voor €10 en voor K.O.V.-leden €8.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
8:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Bovenkerk
Koornmarkt 28
Kampen,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie