Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadswandeling in Grafhorst

april 29 @ 8:00 am - 5:00 pm

De ‘Toerist in eigen achtertuin’ wandelingen van het afgelopen najaar waren een groot succes. Speciaal voor wie afgelopen najaar niet mee kon lopen door Grafhorst  organiseert Tourist Info Kampeneen nieuwe wandeling. Kaartjes boek je eenvoudig online via de agenda op www.visitkampen.nl

Op zaterdag 21 mei is er een wandeling in Grafhorst. Een leuk stadje aan het Ganzendiep, met een rijkere geschiedenis dan je zou denken. Tijdens de wandeling vertelt Henk Zegers prachtige verhalen en natuurlijk historische feitjes.  Zo kom je van alles te weten over de Bolleschuur, de ramp waaraan Grafhorst ontsnapte in de Tweede Wereldoorlog. En: niet alleen Kampen heeft nog steeds een bloeiende sigarenfabriek. Met sigarenfabriek van ’t Veen doet Grafhorst er niets voor onder. Komt dat zien! De start van deze wandeling is om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Deze stadswandeling is georganiseerd door Dorpsbelangen Grafhorst en de Stichting Tourist Info Kampen.

Wil je meelopen, als toerist in eigen achtertuin? Kijk dan snel op één van de data in de agenda op www.visitkampen.nl. Daar vind je nog meer informatie en boek je jouw kaartje online. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Gegevens

Datum:
april 29
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorie: