Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Urban Sportmiddag in de meivakantie

mei 14

Kampen – Op woensdagmiddag 4 mei organiseren de buurtsportcoaches van Sportservice Kampen een toffe Urban Sportmiddag. In Het Groene Hart zullen deze middag clinics stuntsteppen, skateboarden, skeeleren en BMX pumptrack aangeboden worden. Basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven voor een beginners of een gevorderde clinic.

Urban sporten zijn hot. Het nieuwe skatepark is bijna klaar en er worden al overleggen gepleegd voor een pumptrack in de gemeente Kampen. Om de kinderen in Kampen extra kennis te laten maken met deze toffe sporten, is er op 4 mei een fantastische sportieve middag georganiseerd. Vanaf 14:00 uur kunnen kinderen deelnemen aan diverse clinics. Inschrijven gaat via www.heelkampenbeweegt.nl.

Skeeleren is voor kinderen vanaf groep 2, de andere clinics voor kinderen uit groep 6-7-8.

De stuntstep-clinic zal verzorgd worden door een professionele stuntstepper van Stuntstepcenter. Skeeleren wordt verzorgd door Skeelerclub Oldebroek, skateboarden voor aangeboden door Corné Vonk van Custom Decks en de mobiele BMX pumptrack wordt neergelegd door BOOST Pumptracks.

Dit wil je niet missen! Schrijf je in via www.heelkampenbeweegt.nl

Altijd en snel op de hoogte van de toffe activiteiten die de buurtsportcoaches organiseren? Volg ze dan op Facebook en Instagram: @heelkampenbeweegt.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Gegevens

Datum:
mei 14