Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zangavond Hulp Irak

mei 20 @ 19:00 - 21:00

Op zaterdagavond 20 mei organiseert de werkgroep Hulp Irak – Bijzondere Noden een zangavond in de Burgwal in Kampen. Deze avond begin om 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00 uur.

Deze zangavond heeft als thema “Hoe nu verder?…”. Op deze avond zal de blinde organist Tjaco van der Weerd het orgel bespelen en de samenzang begeleiden. Naast de samenzang zullen deze avond ook korte impressie worden gegeven van de reis die afgelopen oktober is gemaakt naar Irak. Er zal een ander worden verteld over de hulp die geboden wordt, maar ook over de uitzichtloosheid in het land. Daarnaast zal er ook een ander worden verteld over de onlangs verleende hulp in Syrie vanuit Kampen.

Tijdens deze avond zal er een collecte worden gehouden voor het distribueren en verspreiden van Bijbels naar Irak. Naast kleding is de vraag naar Bijbels ook groot en deze zijn in het land zelf bijna niet te krijgen.

Hulp Irak is een werkgroep uit Kampen die vanaf eind 2014 inzamelingen coördineert van met name kleding, die wordt uitgedeeld in vluchtelingenkampen in Irak. Kijk voor meer info op www.hulpirak.nl. Allen van harte welkom.

Gegevens

Datum:
mei 20
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie: