Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag

Koningsdag programma KOV

Kampen kleurt oranje tijdens Koningsdag! De Kamper Oranje Vereniging heeft weer een mooi programma kunnen samenstellen. Allemaal in het mooie centrum van Kampen. 11:00 uur – 12:00 uur: Meezingfestijn op de Nieuwe Markt 12:00 uur – 17:00 uur: VDK / Koninklijke spelen op de Oudestraat 13:00 uur – 21:00 uur: ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Koningsdag op het plein bij buurthuis het Lokaal

De (vrijwillige) medewerkers van het Lokaal sluiten weer aan bij de vrijmarkt aan de Zandbergstraat in IJsselmuiden van de IJsselmuiden oranje vereniging. De markt op het plein van buurthuis het Lokaal is open van 9 uur tot plm 14.00 uur. De ingang is via het hek aan de Zandbergstraat! Een ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Koningsdag programma BOV

Reveille, stormbaan, springkussens etc. etc. Denk hierbij aan koninklijk bezoek voor de kinderen; Prinses Anna en Elza komen in Brunnepe om op de foto te gaan. We hebben zelfs vernomen dat Spider-man komt rondhangen. In de middag zijn er artiesten onder het genot van een drankje kan je hier naar ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Oranjeconcert Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V.

Bovenkerk Koornmarkt 28, Kampen

Ieder jaar is het voor het Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. een feest om op Koningsdag, woensdag 27 april a.s. een concert te mogen verzorgen in de Bovenkerk van Kampen. Al meer dan 55 jaar lang verzorgt D.E.V. dit concert, op uitnodiging van de Kamper Oranjevereniging. In 2017 ontving het koor ......(LEES MEER).