Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag

Filmprogramma En Specials – Movie Unlimited Kampen

Filmprogramma van Movie Unlimited week 18 DOWNTON ABBEY: A NEW ERA De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug en de nieuwe cast bestaat uit o.a.Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Freestyle voetbal clinic voor meiden

Heb jij altijd al tricks willen leren zoals ‘de bal in de nek leggen’ of het doen van een ‘rondje om de wereld’? En wil je alle geheimen leren om je beste vriend of vriendin elke keer een panna te geven? Doe dan mee aan de freestyle voetbal clinics bij ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Stadswandeling in Grafhorst

De ‘Toerist in eigen achtertuin’ wandelingen van het afgelopen najaar waren een groot succes. Speciaal voor wie afgelopen najaar niet mee kon lopen door Grafhorst  organiseert Tourist Info Kampeneen nieuwe wandeling. Kaartjes boek je eenvoudig online via de agenda op www.visitkampen.nl.  Op zaterdag 21 mei is er een wandeling in ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Concert Harpiste Lavinia Meijer

De Burgwal Burgwal 60, Kampen

Harpiste Lavinia Meijer met nieuw album naar de Burgwal Internationaal gelauwerde muzikant geeft intiem concert Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd ......(LEES MEER).

€22,50