Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag

Filmprogramma En Specials – Movie Unlimited Kampen

Filmprogramma van Movie Unlimited week 18 DOWNTON ABBEY: A NEW ERA De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug en de nieuwe cast bestaat uit o.a.Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Meivakantie in het speelgoedkabinet

In de meivakantie is het Speelgoedkabinet weer open. Nieuw is een grote collectie auto’s. Het museum had al veel model- en speelgoedauto’s, maar nu zijn er met name veel Dinky Toys en Corgi Toys van vroeger bijgekomen. Verder toont het kleine museum speelgoed vanaf 1930 tot nu. Onder andere Lego, ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Kamper Orgeldag in teken van Willem Hendrik Zwart

In de Kamper Bovenkerk vindt zaterdag 30 april de eerste Kamper Orgeldag plaats. Verscheidene organisten leveren een muzikale bijdrage. Daarnaast is er de onthulling van een groot portretschilderij van de organist Willem Hendrik Zwart. De hele dag door verzorgen verschillende organisten, waaronder André van Vliet, Harm Hoeve, Harry Hamer en ......(LEES MEER).