Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Ontmoetingsfestival

Kampen zal weer bruisen van activiteiten waar ontmoeting, beleven en meedoen centraal staan. Bezoekers aan het festival kunnen op 14 mei kennis maken met allerlei verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Tijdens de Hartelijke Braderie die plaats vindt van 11.00 tot 17.00 uur kan iedereen de vrijwilligers van al die organisatie ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Korenfestival

Kom naar het korenfestival op zaterdag 14 mei. Vele koren zullen optreden in diverse kerken zoals de Bovenkerk, Buitenkerk, Broederkerk, Lutherse kerk, Burgwalkerk en de Nieuwe kerk. Daarnaast worden er optredens verzorgd op verschillende pleinen in de stad. Het belooft een groots spektakel te worden! OPTREDENS IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Fietstocht Lionsclub “IJsselverhalen op de pedalen”

Op zaterdag 14 mei organiseert de Lionsclub Kampen nu het gelukkig weer kan alweer voor de zesde keer de fietstocht “IJsselverhalen op de pedalen”. De bijna 40 kilometer lange fietstocht leidt u door het prachtige IJsseldelta landschap en bij diverse stops kunt u luisteren naar bijzondere verhalen. De opbrengst van ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Molen- en Gemalendag Oude Stoomgemaal Mastenbroek

Olde Mesiene onder stoom Op zaterdag 14 mei is het Nationale Molen- en Gemalendag en worden de machines van het Oude Stoomgemaal Mastenbroek in werking gesteld. De Olde Mesiene is die dag onder stoom en ook gemaal Veneriete van het waterschap is open. Tevens is er in het bezoekerscentrum een ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Bach in de Burgwal Kampen

Hoe zouden de concerten geklonken hebben die Bach gaf met zijn Collegium Musicum In Leipzig in Café Zimmermann rond 1730? We krijger er enig idee van op 14 mei a.s. Een soortgelijk programma is op zaterdag 14 mei in De Burgwal, Burgwal 60 in Kampen, om 20.15u te horen. Daar ......(LEES MEER).