Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Loopevenement en 2e editie van de Zalkerloop

Regionale loop in de IJsseldelta. Het parcours start en eindigt in het dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos en langs de IJssel. Net als vorig jaar met muziek en veel gezelligheid onderweg. De route gaat over asfalt, klinkerwegen, zand- en graspaden. Tijdens deze editie ook een mogelijkheid om de ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Buitenspeelgoed Speeltuin Akelei

Yeah! Eindelijk kan het weer: wij van Stichting Speeltuin Akelei vieren weer de Buitenspeeldag.  Wat hebben wij er weer zin in. Maar dit jaar doen wij het niet alleen, wij organiseren deze dag in samenwerking met het Heropeningsfonds, Sportservice, Stichting Welzijn, Jantje Beton en Campenaer koffie. We gaan heel veel ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Kom in de Kas

Op zaterdag 11 juni 2022 word voor de 43e keer Kom in de Kas georganiseerd. Dit jaar is het thema Techniek en innovatie. Op deze dag zetten weer 6 bedrijven in de Koekoekspolder (IJsselmuiden) en de Manege de deuren open voor het publiek om hen te laten kennismaken met deze ......(LEES MEER).

Presentatie boek en opening expositie Freddy Schinkel

Nieuwsfotograaf Freddy Schinkel vereeuwigt al meer dan veertig jaar onze jongste geschiedenis, met ruim 350.000 beelden sinds 1980. Zijn groei in het ambacht van de fotojournalistiek is uitzonderlijk en zijn beelden kleuren het collectieve geheugen van Kampen, IJsselmuiden, omliggende kernen en het buitengebied. Op dagelijkse basis in de krant lijkt ......(LEES MEER).