Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Loopevenement en 2e editie van de Zalkerloop

Regionale loop in de IJsseldelta. Het parcours start en eindigt in het dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos en langs de IJssel. Net als vorig jaar met muziek en veel gezelligheid onderweg. De route gaat over asfalt, klinkerwegen, zand- en graspaden. Tijdens deze editie ook een mogelijkheid om de ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Concert AMDG Kampen en het Stedelijk Orkest

Concert AMDG Kampen en het Stedelijk Orkest. Een concert over vrijheid en inclusiviteit. Het omgaan met grenzen, leiderschap, macht, privileges, conflicten, verschillen en overeenkomsten, wordt in die avond door een meer dan 70 koppig orkest en een combo uitgedrukt in MUZIEK! Wees en voel je welkom en beleef een prachtige ......(LEES MEER).

Lopende

Full Color Festival Kampen

Een stevig kleurenspektakel op de vrijdag De Full Color Run van de Ronde Tafel 30 Kampen is het startsein van twee dagen Full Color Festival. Blaas of Glory: acht rockers in panty’s maken de opwarming van de Full Color Run al een feestje. Deze rockers mag je eigenlijk al niet ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Werkplaats van de archeologie

Op zaterdag 18 juni is de “werkplaats” van de archeologie van 10 tot 16.00 uur open voor bezoekers. Dit is onderdeel van de bijdrage van de Archeologiewerkgroep Kampen van de HV Jan van Arkel aan de Nationale Archeologiedagen (17,18 en 19 juni) AANRADER Tot eind juni is er op de ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

‘Quintus Danst! Legends’

Assepoester, The Sleeping Beauty maar ook Frida Kahlo, Narnia, The Jackson 5 en tal van andere legendarische helden: ze komen allemaal voorbij in ‘Legends’, de titel van de jaarlijkse voorstelling ‘Quintus Danst!’ in de Stadsgehoorzaal op zaterdag 18 juni. Met ‘Legends’ laten de verschillende dansgroepen van het kunstencentrum het publiek ......(LEES MEER).