Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Nationale Sportweek

Ontdek in de gemeente Kampen wat sport met je doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek! Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Evenement Hulp Irak

Werkgroep Hulp Irak organiseert op zaterdag 17 september een (gezins)fietstocht en een run-bike-run voor de sportievelingen. De opbrengst van deze dag komt ten goede van het werk van Hulp Irak (www.hulpirak.nl), en dan met name om op locatie hulp te bieden in de verschillende vluchtelingenkampen. Hulp Irak coördineert kleding inzamelingen ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Oranje jubileumtaptoe IJsselmuiden

Zaterdag 17 september is het tijd voor Oranje Jubileumtaptoe IJsselmuiden. Het belooft een fantastische dag te worden! Om 16:00 uur vertrekken een groot aantal taptoe-deelnemers en een aantal regionale korpsen vanuit IJsselmuiden naar Kampen voor de straatparade. Vanaf 18:30 uur is er volop muziek bij Sportpark 'Den Uithoek' in IJsselmuiden. ......(LEES MEER).

Orgelconcert Evert van de Veen

Op zaterdag 17 september om 20.00 uur zal Evert van de Veen een bijzonder orgelconcert geven in de Bovenkerk te Kampen. Hij zal deze avond koraalbewerkingen spelen van John Propitius. Evert kreeg een aantal jaren orgelles van John Propitius voordat hij aan het Conservatorium in Utrecht ging studeren. Evert zal ......(LEES MEER).