Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Familiemusical The Wiz

The Wiz nodigt jou uit! Het is bijna zover! Op 25, 26 en 27 november 2022 speelt Theaterkoor Caecilia hun nieuwe wervelende familiemusical The Wiz. Traditiegetrouw zullen de voorstellingen weer plaatsvinden in de Stadsgehoorzaal in Kampen. De grote tovenaar The Wiz nodigt jou uit om langs te komen en te ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Sinterklaasshows

De Sinterklaasshows gaan dit jaar met name over de kleurplaten voor Sinterklaas. Het worden 5 fantastische shows waar de kinderen met de pieten kunnen zingen, dansen en springen! Muziekpiet, DJ piet, en niemand minder dan Stef Ekkel gaan er 1 groot feest voor jong en oud van maken! Nu alleen ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Veteranenconcert

In opdracht van en in samenwerking met de Kamper Veteranenstichting houdt muziekvereniging De Broederband een groots Veteranenconcert, op zaterdag 26 november in muziekcentrum De Burgwal (vh. Burgwalkerk). Actualiteit De actualiteit maakt het besef van vrede, vrijheid en veiligheid groter en groter. Vrede is niet vanzelfsprekend. Vrede is soms zwaar bevochten ......(LEES MEER).