Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Tentoonstelling Frans Walkate Archief

Het Frans Walkate Archief in Kmpen bezit een grote, veelzijdige en verrassende kunstcollectie. De komende maanden wordt een breed overzicht daarvan getoond in het archiefgebouw aan de Burgwal. In de jaren dertig van de twintigste eeuw begon Nutsspaarbankdirecteur Frans Walkate (1866-1943) met de opbouw van een archief en kunstverzameling waarbij ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

BENEFIETCONCERT – BRASS for CHILDREN in OEGANDA

Op vrijdagavond 24 maart organiseren leden van Oranje IJsselmuiden samen met stichting Livingstone voor het BRASS SUMMER CAMP 2023 in Oeganda een benefietconcert in Quintus Kampen. Volgens de organisatie belooft het een mooie muzikale avond te worden met een variatie aan verschillende muziekoptredens. Met medewerking van o.a. het Kamper Trompetters ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Jubileumconcert van het Kamper Mandoline en Gitaar orkest

Op vrijdag 24 maart vindt het Jubileumconcert van het Kamper Mandoline en Gitaar orkest KMC onder leiding van Sebastiaan de Grebber plaats. Een afwisselende en muzikale avond met unieke instrumenten. Het orkest bestaat 92 jaar en heeft spelers op de mandoline, mandola, mandoloncello, gitaar en bas. Een gastoptreden zal verzorgd ......(LEES MEER).