Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Hele dag
Featured Uitgelicht

Tentoonstelling Frans Walkate Archief

Het Frans Walkate Archief in Kmpen bezit een grote, veelzijdige en verrassende kunstcollectie. De komende maanden wordt een breed overzicht daarvan getoond in het archiefgebouw aan de Burgwal. In de jaren dertig van de twintigste eeuw begon Nutsspaarbankdirecteur Frans Walkate (1866-1943) met de opbouw van een archief en kunstverzameling waarbij ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

Vocaal Vrouwen Ensemble

Op zondag 26 maart geeft Vocaal Vrouwen Ensemble V!VA! een concert in De Burgwal, getiteld `V!VA! heeft LENTEKRIEBELS!’. Een programma vol verlangen naar warmte, liefde en zon. In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart gaat de zomertijd in. Dat uur langer daglicht gaan we zondagmiddag vieren met ......(LEES MEER).

Featured Uitgelicht

The HYKANON Passion LIVE

Voor de derde keer wordt ‘The HYKANON Passion’ uitgevoerd in de Buitenkerk in Kampen. The HYKANON Passion vertelt het verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus; een verhaal over liefde, verraad en verbondenheid dat nog steeds verrassend actueel is. Het bekende verhaal uit de bijbel, maar in ......(LEES MEER).