Kamper Eindejaarskalender 30 december: Uitgekookt

Dit jaar komt Kampenonline met de tweede Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Vandaag: UITGEKOOKT

Al 6 generaties verbonden met gezonde voeding

Uitgekookt is ontstaan vanuit de passie van de familie van Marle voor goed en gezond eten. Van het verbouwen en venten vanaf 1830. Via een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht, naar een innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag.

 

Iedere week staan er 26 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

De maaltijden van Uitgekookt maaltijdservice zijn kant en klaar. Ze worden dagvers bereid door onze chefs en onze vast bezorgers komen ze gekoeld bij u thuis bezorgen. U hoeft zelf dus niet meer te koken en bent altijd verzekerd van een verse en gezonde maaltijd aan huis. In een magnetron of oven zijn de maaltijden eenvoudig op te warmen.

Prijsvraag:

Met welke bekende chef-kok ging Uitgekookt onlangs een exclusieve samenwerking aan?

Wat kun je winnen?
De winnaar krijgt in weel 1 2 maaltijden thuis bezorgd.

Milanese stoofschotel met groente en krieltjes of rodekoolschotel met draadjesvlees.

Weet je het antwoord? Geef het antwoord door de vraag te beantwoorden onder het bericht op facebook of stuur een mail naar redactie@kampenonline.nl

Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag wordt er een winnaar bekend gemaakt.