HomeRegiosport1 punt voor Brezo/KBS Set Up in Veendam.

1 punt voor Brezo/KBS Set Up in Veendam.

-

Set up 2015-03-14 - Flash Veendam H1 - Brezo_KBS Set Up

Gisteren werd in Veendam de wedstrijd tegen Flash gespeeld. Brezo/KBS Set Up had eerder dit seizoen het thuisduel met 4-0 gewonnen.

De eerste set werd niet goed gestart, aanvallers konden niet worden bereikt en als dat wel het geval was, kwam er geen aanval. Daarom was er al gauw een achterstand die niet meer goed gemaakt kon worden en werd de set verloren met 25-13. Het moest anders aldus Siemen Klaver en voerde bij aanvang tweede set 3 wissels door. Er moest meer beleving komen en dat gebeurde ook.

Het ging lang gelijk op in deze set maar boven de 20 punten kon Brezo/KBS Set Up het verschil wel maken. Rick Vahl besliste de set met 22-25. De derde set werd steeds tegen drie punten achterstaand aangekeken en men kwam zelfs nog weer langs zij. Alleen was het dit keer Flash Veendam die het verschil maakte boven de 20 punt en won met 25-22. Het is altijd lastig na een 2-1 achterstand om dan nog volle bak te gaan. Tevens had Klaver weer wat gewisseld maar het mocht niet zo zijn. De set ging verloren 25-20.

Over de hele wedstrijd gezien was de 3-1 verlies een terechte uitslag. Komende zaterdag is in de “Oosterholthoeve” Donitas uit Groningen te tegenstander. Donitas is de hekkensluiter van de 2de Divisie A en dus kans op punten.