10 jaar Kamper Uienkoor

Uienkoor

Op 6 januari 2005 werd in Kampen Het Kamper Uien Koor opgericht, een gemengd koor met zeer enthousiaste lieve mensen die elke donderdag in het gebouw de TOG tussen 19.30 en 21.30 uur het levenslied bezingen.

Nu na 10 jaar staat er een volwaardig koor dat wordt begeleid door een geweldig combo “Het Ajuin Kwartet” en gedirigeerd door een zeer gedreven dirigent Margriet Bruggemans, waar zo’n 55 mannen en vrouwen elke donderdagavond met heel veel plezier naar toe gaan en waar in de loop der jaren mooie vriendschappen zijn ontstaan. Reden voor een muzikaal feestje dus.

Marianne Schokkenbroek, voorzitter van Het Kamper Uien Koor heeft samen met het bestuur voor de gelegenheid de Stadsgehoorzaal afgehuurd op zaterdag 10 oktober aanstaande om dit verjaardagsfeestje met een ieder te kunnen vieren. Zo is de overbekende band Doe Maar na bereid gevonden samen te werken met Het Kamper Uien Koor en zal het Duo Remix voor enig muzikaal vertier tijdens en na afloop van de voorstelling zorgen.

Kaartjes zijn voor  € 5,00 te verkrijgen bij Het Kamper Uienkoor en via De Stadsgehoorzaal en kinderen tot 12 jaar kunnen voor € 2,50 naar binnen. Geen reden dus om niet te komen en dit 10 jarig jubileum samen te vieren.

Datum voorstelling: Zaterdag 10 oktober 2015
Locatie: Stadsgehoorzaal Kampen
Zaal open: 18.30 uur
Aanvang voorstelling: 19.30 uur
Entree volwassenen: € 5,00
Entree kinderen tot 12 jaar: € 2,50

www.kamperuienkoor.nl
www.stadsgehoorzaal.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*