100 jaar ervaring verlaat Dos Kampen 8

Zaterdag heeft het seniorenteam DOS-Kampen 8 afscheid genomen van een 8-tal spelers welke tezamen zo’n 100 jaar in hetzelfde team hebben gevoetbald. De oudste spelers hebben zelfs 20 jaren achtereenvolgend in hetzelfde team gespeeld. Een unieke prestatie om zo lang iedereen bij elkaar te houden in één team.

Het kampioenschap vorig jaar in de 6e klasse van het zaterdagvoetbal was voor velen de bekroning op de jarenlange samenwerking en prestaties van het team. Dit jaar moeten helaas om medische redenen een aantal spelers afscheid nemen. Dat wilde DOS niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Dosk 8
De spelers die afscheid namen werden voor de jarenlange samenwerking in het zonnetje gezet en er vond een afscheidswedstrijd plaats tussen oud-Dos 8 en nieuw-Dos 8, waarbij de oud-gedienden van vroeger tegen het huidige team speelden.

Met dank aan de sponsoren en tevens (oud)spelers: Schildersbedrijf van ’t Veen, Slobben Afbouw en de Feestmeesters vond er aansluitend een feestavond op de “Jannus van Campen” plaats.

DOSK 8 afscheid