zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportZalsman Reflex Dames 1 wint thuis van C.S.V. Dames 1

Zalsman Reflex Dames 1 wint thuis van C.S.V. Dames 1

-

Zaterdag 11 maart speelde Reflex Dames 1 tegen het eerste damesteam van C.S.V. uit Zwolle. In een eerdere uitwedstrijd in Zwolle werd er na een spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen, dus het beloofde een mooie wedstrijd te worden.

In de eerste set bleken de teams gelijk aan elkaar gewaagd. Beide ploegen scoorden veel in de service maar verdedigden ook veel waardoor het bij veel punten lang duurde voor de bal op de grond kwam. Reflex bleek in deze set toch iets sterker, met name door een goede blokkering. De set werd met 25-23 gewonnen.

De tweede set verliep net zo spannend als de eerste. Het team uit Zwolle begon beter in het spel te komen en daarintegen begon Reflex wat meer foutjes te maken. Het ging gelijk op tot 20-20 waarna C.S.V. de langste adem had en de set won met 20-25.

In de derde set begon C.S.V. erg scherp waardoor Reflex al snel tegen een 8-16 achterstond aankeek. Toch wist Reflex de set door scherp te verdedigen helemaal om te draaien en deze toch nog met 27-25 te winnen.

Ook de vierde set begon weer spannend. Al snel bleek dat Reflex toch een te moeilijke service te hebben waardoor C.S.V. er niet meer door kwam. De set werd duidelijk gewonnen met 25-11.

Zo won Zalsman Reflex Dames 1 thuis van C.S.V. Dames 1 met 3-1.

Volgende week zaterdag 18 maart speelt Reflex Dames 1 weer tegen een team uit Zwolle, deze keer uit tegen CSE Regio Zwolle Volleybal Dames 4. Alle support is welkom

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen