dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurVincent Corjanus brengt single 'Crisis Surprises' uit 

Vincent Corjanus brengt single ‘Crisis Surprises’ uit 

-

‘Crisis Surprises’ is de nieuwe single van Vincent Corjanus. Het is geen toeval dat het lied net voor de feestdagen verschijnt. Het lied gaat over de pechgeneratie, verloren idealen en wanhoop. 

‘Crisis Surprises’ is de eerste single na het verschijnen van het album ‘Lichtbreuk’ in januari. ”Er is op dit moment zoveel gaande in deze wicked world. Je kan dit lied zien als een protestsong. Of niet. Dat mag je uiteraard helemaal zelf weten. Ik hoop in ieder geval dat je het mooi gaat vinden. Ik heb er maanden aan gewerkt”, zegt Corjanus.  

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef 8 dichtbundels en maakte meerdere CD’s. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. 

Momenteel tourt de poëziepopper nog met het programma ‘Lichtbreuk’ door Nederland 

Beluister de single via:  https://shorturl.at/hBMO6

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen