donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeHet WeerStevige onweersbuien in aantocht

Stevige onweersbuien in aantocht

-

Als je eind van de middag op pad gaat of van plan bent op een terras neer te strijken, moet je even goed de weersverwachting in de gaten houden. Het KNMI heeft code geel afgegeven omdat er stevige onweersbuien in aantocht zijn.

Het wordt best warm vandaag met temperaturen tussen de 25 en 28 graden. Aan het begin van de avond slaat het weer om.

Code geel geldt in onze provincie vanaf 18.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Ook in de rest van het land is de waarschuwing van kracht, maar volgens het KNMI kan het vooral in het oosten flink losgaan.

Tijdens de buien zijn windstoten tot 75 km/uur mogelijk. Plaatselijk kan in korte tijd wel 10-20 millimeter regen vallen. Ook is er kans op hagel.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen