2e editie van de 1/8e Triathlon van IJsselmuiden

triathlon-hardloper

Aanstaande zaterdag 23 april 2016 vindt de 2e editie plaats van de 1/8e Triathlon van IJsselmuiden. Het evenement, dat wordt georganiseerd door Sportcentrum Sonnenberch en Goedzorg Fysiotherapie, is dit jaar gegroeid van 100 deelnemers vorig jaar naar ruim 200 dit jaar. Ook dit jaar gaat het gehele opbrengst van de triathlon naar een goed doel: Het Kamper Kracht Fonds.

Een achtste triathlon bestaat uit: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. De start van de triathlon is om 09:00 uur in het zwembad van Sportcentrum Sonnenberch. In deze eerste shift zal ook burgmeester Bort Koelewijn van start gaan. Na het zwemonderdeel zullen de deelnemers naar de wisselzone gaan om te beginnen aan het fietsonderdeel en vervolgens te eindigen met het looponderdeel. De wisselzone zal aan het Laanzicht zijn bij het Kulturhus, waar tevens ook de finish zal zijn.

De organisatie verwacht veel bezoekers voor dit sportieve evenement. U bent dus van harte welkom om de triathlon te bezoeken. Dit kan bij Sportcentrum Sonnenberch, de wisselzone en finish voor het Kulturhus en langs het parcours. Meer informatie kunt u vinden op www.triathlonijsselmuiden.nl