33e Oudejaarsloop ook populair buiten Nederland!

Op woensdag 31 december organiseert AV Isala’96 de Oudejaarsloop van Kampen. De Oudejaarsloop is al 33 jaar niet meer weg te denken uit Kampen. Het is dan ook de enige loop in Nederland waarbij de melkbussen de lopers naar de finish toe knallen!

Veel lopers uit het hele land weten elk jaar weer de weg naar Kampen te vinden vanwege de sfeer en het parcours. Maar naast lopers uit Nederland, staan er dit jaar ook lopers uit USA en Zuid-Korea op de deelnemerslijst. Een primeur aldus de organisatie. Lopers uit Belgie en Duitsland stonden al eerder op de deelnemerslijst.

Het parcours is een ronde van 3km door het historische stadspark van Kampen. Lopers kunnen kiezen voor de afstanden 3, 6, 9, 12, 15, 18 of de Halve Marathon. De halve marathon lopers lopen met een chip voor de tijdregistratie. Om 11:00 uur zal het startschot door een melkbus gegeven worden. De start en finish zijn de op de kennedylaan nabij sporthal de Reeve.

Voor de kinderen t/m 12 jaar is er om 10:45 uur een kidsrun. Zij lopen 1200m. Ook de kidsrun loopt met een chip voor de tijdregistratie.

Voorinschrijven kan t/m 29 december via www.inschrijven.nl. De na-inschrijving is zoals gewoonlijk weer in sporthal de Reeve. Voor meer informatie over de loop kijk op www.avisala96.nl/oudejaarsloop

oudejaarsloop

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*