HomeRegiosportBadmintonners verliezen laatste duel.

Badmintonners verliezen laatste duel.

-

badminton logo

Op deze zonnige zaterdag speelde bc Kampen 1 haar laatste wedstrijd. Als 6e in de poule, tegen de nr 4 bc Flevoland. Er werd gespeeld met veren shuttles.

We begonnen zoals altijd met de dubbels. De herendubbel gevormd door Tjalling Beemer en Ron van de Kolk werd in 2 sets verloren. De damesdubbel werd gewonnen, door Wendy Dam-Visser en Gerda Flentge-Bakker, in een spannende driesetter.

Vervolgens moesten Tjalling en Ron in hun tegenstander hun meerdere erkennen. Wendy had een spannende driesetter nodig, maar besliste dat in haar voordeel. Gerda won in twee sets. De tussenstand was nu 3-3.

De mixen werden apart gespeeld. Eerst werd de 2e mix gespeeld, door Ron en Gerda. Deze werd helaas in twee sets verloren. Vervolgens gingen Tjalling en Wendy de baan op, om te proberen er een gelijkspel uit te slepen. De eerste set werd gewonnen, de tweede werd, na een flinke achterstand, nipt verloren met 22-20. De derde set werd verloren met 21-16. De uitslag 5-3.

Dit seizoen heeft het Kamper team vijfmaal gewonnen, viermaal werd er gelijk gespeeld en vijfmaal werd er verloren.

Deze laatste wedstrijd van het seizoen betekende meteen de afscheidswedsrijd voor Gerda Flentge-Bakker. Na 10 jaar seniorencompetitie stopt ze met badmintonnen.