35+/45+ Vrienden van v.v.Wilsum Toernooi

toernooiZaterdagmiddag 6 juni a.s. is sportpark “De Wijde Blik” in Wilsum het toneel waar voor de 3e maal het “35+/45+ Vrienden van v.v.Wilsum Toernooi” wordt georganiseerd door v.v.Wilsum.

In navolging op het populaire 35+/45+ 7 tegen 7 voetbal heeft v.v.Wilsum het initiatief drie jaar geleden genomen dit verder uit te breiden binnen haar vereniging en na twee succesvolle edities volgt zaterdagmiddag 6 juni a.s. de derde editie van dit goed sportieve en gezellige toernooi voor nooit ontdekte talenten, te vroeg gestopte talenten wellicht en sportieve actieve hobbyisten die graag met mannen van dezelfde leeftijd een balletje willen trappen.

Er zullen 20 teams aan deelnemen van oa Go Ahead Kampen, Dos Kampen, IJVV, VSW, WVF, ZAC, Be Quick, Sv Zalk, ’s-Heerenbroek, Sv Lelystad, Vios Vaassen en Wilsum. Er wordt gespeeld in 7-tallen op een half veld, de wedstrijden duren 20 minuten. Er zijn twee 35+ en twee 45+ poules, aanvang eerste wedstrijden is 13.30 en om 17.00 worden de finale wedstrijden gespeeld. Er wordt gestreden om de eer en een fraaie wisselbeker. Halverwege het programma staat en behendigheidsproef op de agenda. Van ieder team dient 1 persoon in 3 pogingen de bal zo vaak mogelijk in een (Kliko)container te schieten. Ook zal er per leeftijdscategorie een sportiviteitprijs voor het team wat zich gedurende het toernooi het sportiefst heeft onderscheiden.

Na afloop zal het geheeld worden opgeluisterd middels een drive-in en is er een Rad van Avontuur waarbij de opbrengst zal gaan naar stichting Duchenne Heroes, een organisatie die zich inzet voor mensen met spierdystrofie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*