IJVV op bezoek bij Hulzense boys

IJVV gaat zaterdagmiddag a.s.op bezoek bij de kampioen van de eerste periode Hulzense Boys in Hulsen (Nijverdal)op Sportpark Smidserve.

Aan de thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys bewaart IJVV geen al te goede herinneringen er werd met 2-0 verloren, omdat de IJsselmuidenaren verzuimden grote kansen te verzilveren. Tot overmaat van ramp werd Gerjon v.d. Berg vroegtijdig van het veld gestuurd met een rode kaart. Trainer Brugt Bergsma vatte het toen als volgt samen: “Zo’n wedstrijd had je eigenlijk kunnen winnen, maar als je zelf grote kansen mist, is het zonde zo’n wedstrijd te verliezen, ik ben dan ook teleurgesteld”. Vanmiddag zal het vizier wel op scherp moeten staan wil je mee blijven doen voor de bovenste plaats.IJVV Logo
Wel constateerde Brugt Bergsma afgelopen zaterdag pluspunten. Jasper Fix en Danny v.d.Berg speelden een puike wedstrijd. Lenhard de Velde heeft weleens beter gevoetbald.Hij staat ook niet op de juiste plaats, het is in die zin geen echte spits, het is een aanvallende middenvelder.Hij krijgt ook niet altijd de goede ballen. Hij heeft inmiddels zijn visitekaartje wel afgegeven en de tegenstanders hebben hem wel in het oog. Maar hij is zeer zeker een dragende en bepalende speler voor het elftal. Willen we in de race blijven voor de bovenste plaats, zullen we moeten winnen. Brugt Bergsma: We willen natuurlijk elke wedstrijd winnen, als we de komende 7 wedstrijden winnen dan zijn we Kampioen, ondanks dat we op dit moment 1 puntje achterstaan. Op het moment is het zo dat de bovenste ploegen allemaal van elkaar kunnen winnen de onderste ploegen beginnen zich aardig te roeren. Ik moet nog zien dat De Esch gaat winnen bij AVW’66. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd, wij zijn natuurlijk gevaarlijk in de omschakeling alhoewel zij wel een voetballende ploeg zijn met een zeer gevaarlijke spits. We gaan er met een goed gevoel naar toe, we spelen op kunstgras, de selectie is compleet en er zijn geen schorsingen.
Om 14.30 betreden de elftallen het veld o.l.v. Scheidsrechter M.Drenth.

Het programma in de 2de klasse H Oost ziet er als volgt uit.
ON-ASC
Den Ham-SVI
Hulzense.B. -IJVV
AVW ’66-De Esch
RDC-ZAC
DOSK-Hellendoorn
Dieren-DZC ’68