HomeRegiosport4-0 winst Brezo/KBS Set Up.

4-0 winst Brezo/KBS Set Up.

-

setup

IJsselmuiden – Na de 3-1 nederlaag van vorige week tegen E.V.V. H1 stond er vandaag de wedstrijd tegen Flash/Veendam op het programma in IJsselmuiden.

Brezo/KBS Set Up begon vol zelfvertrouwen aan deze wedstrijd. Het spel van Set Up zag er verzorgd uit. De side-outs werden netjes uitgespeeld. Echter door veel servicefouten aan eigen kant kon de tegenstander nog aardig meekomen. Maar door degelijk spel, trok Set Up de set naar zich toe. 25-21

Dit niveau was ook in de tweede set te zien. De passing was op orde en de nodige punten werden gescoord. De coach van Flash/Veendam probeerde de set nog te redden door twee time-outs te nemen, maar dit mocht echter niet baten. 25-19

De derde set begon de servicedruk toe te nemen en er slopen foutjes in het spel van Set Up. Siemen Klaver zag reden om een time-out aan te vragen bij een achterstand van 5-1. Na de time-out, pakte Set Up weer het eerdere verzorgde spel op en pakte toch nog vrij gemakkelijk deze set. 25-17.

Brezo/KBS Set Up begon geconcentreerd en vol lef aan de vierde set. De servicedruk bij de thuisploeg, nam naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer toe. Ook deze set werd de winst binnengehaald met een eindstand van 25-20.

De komende week staat er voor de IJsselmuidenaren een echte streekderby op het programma. De mannen van Brezo/KBS Set Up gaan dan de strijd aan in Kampen tegen Reflex in de Reflexhal.