Jeroen Wezenberg nieuwe secretaris Go-Ahead Kampen.

311

Jeroen Wezenberg is per 1 januari 2021 de nieuwe secretaris van de vv Go-Ahead Kampen. Wezenberg is 44 jaar en volgt oud-secretaris Jan Buitenhuis op.

Het bestuur van de voetbalvereniging Go-Ahead Kampen is blij met de nieuwe secretaris Jeroen Wezenberg, geen onbekende bij de voetbalvereniging.

“ Jeroen Wezenberg is in zijn dagelijkse werk, bestuurssecretaris bij een grote onderwijsorganisatie. Voorts was hij lid van het jeugdbestuur en elftalbegeleider van zijn zoon, beide bij Go-Ahead Kampen.” aldus voorzitter Theo Rietkerk “Nu Jan Buitenhuis na 6 jaar te kennen heeft gegeven te stoppen, zijn we blij dat we Jeroen Wezenberg kunnen presenteren”.

Tijdens de, vanwege corona, online algemene ledenvergadering van de vv Go-Ahead Kampen hebben de leden unaniem ingestemd met de verkiezing van Jeroen Wezenberg als bestuurslid, voor de functie secretaris. Op 4 januari 2021 heeft Wezenberg zijn eerste online bestuursvergaderingen bij de vv Go-Ahead Kampen. De situatie vraagt vanwege de Corona-maatregelen flexibiliteit en uithoudingsvermogen van de vrijwilligers, supporters en voetballers. Dat vraagt ook het nodige van het bestuur. De secretaris speelt in het bestuur een centrale rol.