vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsBewoners aan de Beltweg in Kampen moeten huis verlaten vanwege gaslek

Bewoners aan de Beltweg in Kampen moeten huis verlaten vanwege gaslek

-

Beeldmateriaal Mitchell Boswijk

Vanavond om 20.10 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een gaslucht aan de Beltweg in Kampen. Nog geen 20 minuten later werd de inzet opgeschaald toen bleek dat er onder de woning en onder het wegdek sprake bleek te zijn van een gaslek.

De brandweer staat standby om Enexis te helpen en voor het geval er iets mocht gebeuren waarbij hun inzet noodzakelijk is.

De bewoners van het pand waar de lekkage zich bevind, alsmede omwonenden moesten hun woning verlaten. Bevolkingszorg is ook aanwezig om bijstand te verlenen.

Video

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen