donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWeer prijzen voor de Deltaruiters

Weer prijzen voor de Deltaruiters

-

In Harich werd de Sportdag voor de Welshpony’s georganiseerd. Roselyn Slendebroek (foto) reed hier met Goldberg’s Chilayne in de klasse L cat. AB. In het parcours en de barrage reden zij foutloos en snel wat resulteerde in de 1e prijs.

Er was deze dag ook een extra prijs te verdienen over de klasse L/M cat. ABC. Deze prijs kon je winnen wanneer je over 2 parcoursen de beste resultaat van de dag had. Roselyn stond ook hierbij als beste genoteerd en kreeg de extra prijs.

Sherise Slendebroek reed met Krista mee in de bixie. Ze eindigde met dressuur net buiten de prijzen en met springen reed ze een nette foutloze ronde wat haar de 2e prijs opleverde.

Kristy Rorije kwam afgelopen weekend aan de start in Ommen op het mooie terrein van de familie Schuttert tijdens een springconcours voor paarden. Hier wist zij met haar paard Indian Sunset V.D.W. in de klasse L de 9e prijs te winnen.

In IJsselmuiden wist Maxime van Dijk met haar paard Kokulan twee fijne proeven te rijden in de klasse Z1. Met de punten van 235.5 en 238,5 behaalde zij twee keer een eerste prijs.

Meike Bliek is met haar pony naar Slagharen geweest voor een Bixie-wedstrijd. In de B1 dressuur wist zij met Binkie de eerste prijs binnen te halen. Daarnaast sprongen zij 2 foutloze rondjes in de AA en A.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen