maandag, september 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWeekend vol met mooie dressuursport voor pony- en paardenruiters

Weekend vol met mooie dressuursport voor pony- en paardenruiters

-

Een weekend vol met mooie dressuursport voor pony- en paardenruiters.

Zaterdag hebben de meiden Slendebroek in Wezep dressuur gereden.
Sherise Slendebroek met Goldberg’s Chilayne behaalde in de klasse B, cat. abc een 3e prijs met 190,5 punt.
Ook in de klasse B, maar dan cat. D/E ging Roselyn Slendebroek met haar pony Fly de la Noyelle met de 4e prijs naar huis voor haar 1e proef 4e met 209,5 punt. Haar tweede proef was ook goed voor de prijzen (5e prijs) met 195 punt.

In IJsselmuiden werd er een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd in de buitenbak. Tijdens het mooie weer werd er hard gestreden.
In de klasse Z2/ZZL startte de jonge combinatie Anique Frans met haar paard Jack Sparrow in de Z2. Dit deden zij niet onverdienstelijk en reden samen tijdens hun eerste proef 220 punten bij elkaar en werden daar derde mee. Tijdens hun tweede proef behaalden zij 227 punten dat zelfs goed was voor de 2e prijs.

Jeanine Jorna is met haar topper Freddy in de klasse B gestart. Het paard zette zijn beste paardenbeentje in tijdens hun eerste proef en dat resulteerde in een 3e plek met 185,5 punten. Tijdens de tweede proef wist Hannah Keizer de 4e plek te bemachtigen met Nespresso JJ. Zij behaalden samen 193,5 punt.

In de klasse L1 was Wendy Uijt de Boogaardt oppermachtig en wist zowel tijdens de eerste als de tweede proef de 1 plek te bemachtigen met 211,5 punt en 203 punt. Dit deed zij samen met haar paard Marlena.

Lady Leatherdale had na een weer hard werken en zweten samen met Jorita Meuleman laten zien wat ze weer waard zijn. Tijdens de eerste (196 punt) en tweede proef (203,5 punt) behaalden zij als combinatie 2 maal de 2e prijs.

De zaterdag werd afgesloten met de klasse M dressuur. De 2e plek ging naar Linda Kok met Wandermaerchen. Zij behaalden 194 punten. De 3e plek was goed voor 192 punten die door Annelotte Felix met het paard Merlequina TF bij elkaar gereden werden.

Door: Jantien Westendorp

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen