vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportSlechte week voor teams biljartvereniging Reijersdam.

Slechte week voor teams biljartvereniging Reijersdam.

-

 

Alle teams van biljartvereniging leden deze week een nederlaag. Het C2 team speelde woensdagavond in het wijkcentrum Reyersdam een thuiswedstrijd tegen plaatsgenoot De IJssel C2. En verloor deze derby met 24-27. Harry Winkeler kon terugkeer na enige jaren afwezigheid niet bekronen met een overwinning, hij verloor in 35 beurten van Peter van Keulen (De IJssel), uitslag 8-12. Arend Bossink speelde een prima partij tegen Lucien Kroeders (De IJssel), Arend won in 21 beurten, uitslag 12-3. Willem Kars kwam duidelijk tekort in de partij tegen Remco de Velde Harsenhorst (De IJssel), hij verloor in 23 beurten, uitslag 4-12.

Het C3 team van BV Reijersdam speelde een uitwedstrijd en ook tegen plaatsgenoot De IJssel C3 en ook dit werd een nederlaag voor BV Reijersdam en een duidelijke want de derby werd met 33-23 verloren. Gerrit van Vlijmen won zijn partij in 28 beurten van Bob Thijs (De IJssel), uitslag 9-12.  Wim Kars moest een dubbele partij spelen wegens afwezigheid van een speler van BV Reijersdam, zijn eerste partij tegen Remco de Velde Harsenhorst (De IJssel) verloor Wim in 30 beurten, uitslag 12-6, ook in zijn tweede partij kwam hij niet tot winst, Wim verloor in 32 beurten van Hans Hartong (De IJssel), uitslag 12-5.

Het dagteam van BV Reijersdam deed het niet beter het verloor de thuiswedstrijd tegen het dagteam van BV Steenwijk met 35-45. Gerrit van Vlijmen speelde een degelijke partij tegen Jan Westerbeek (Steenwijk, die gezien een hoge libre moyenne bandstoten moet spelen) en Gerrit won in 30 beurten, uitslag 12-9. De volgende partijen gingen tot het einde allemaal gelijk op maar het waren tenslotte de spelers van BV Steenwijk die wonnen. Martin ten Hove verloor in 32 beurten van Egbert Wolting (Steenwijk), uitslag 7-12. Wim Kars verloor in 35 beurten van Harrie Visser (Steenwijk), uitslag 8-12 en Ben Wielandt verloor in 28 beurten van Jim Greven (Steenwijk), uitslag 8-12.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Woensdag 5 oktober – Reijersdam C3 – S.M.R. C3 (Hattem), 19.30 uur.

Donderdag 6 oktober- Dagteam Reijersdam-Dagteam De Pomerans – 13.30 uur.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen