vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEr Op Uit TipsSinterklaas show: Echt waar het is 'm.

Sinterklaas show: Echt waar het is ‘m.

-

Het is nog een weekje wachten voordat Sinterklaas weer in ons land aankomt, momenteel verloopt de reis vanuit Spanjevoorspoedig. Zo is Sinterklaas Kampen ook dit jaar weer druk met de voorbereidingen voor een nieuwe reeks Sinterklaasshows: Echt waar het is ‘m. 

De Sinterklaasshows gaan dit jaar met name over de kleurplaten voor Sinterklaas. Het worden 5 fantastische shows waar de kinderen met de pieten kunnen zingen, dansen en springen! Muziekpiet, DJ piet, en niemand minder dan Stef Ekkel gaan er 1 groot feest voor jong en oud van maken! Nu alleen maar hopen dat de boeven geen problemen gaan veroorzaken zoals ze vorig jaar hebben geprobeerd!

Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 8,-. Dit is inclusief koffie/thee + wat lekkers voor de volwassenen, en ranja met een koekje voor de kinderen. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine attentie mee.  Wilt u bij 1 van de shows aanwezig zijn? Tickets zijn te bestellen via Whatsapp: 06-25364364.

Data en tijdstippen van de shows:
Zaterdag 26 november
– Ochtendshow: (VOL!)
– Middagshow:  13:30u -15:00u, zaal open 13:00u
– Late show:       16:00u-17:30u, zaal open 15:30u

Zondag 27 november
– Ochtendshow: 10:00u-11:30u, zaal open 9:30u
– Middagshow:   13:30u-15:00u, zaal open 13:00u

De shows zullen dit jaar plaatsvinden in De leuke Hanzestad, IJsseldijk 12 in Kampen.

Ook zullen dit jaar weer alle benodigde gratis kaarten beschikbaar gesteld worden voor de Voedselbank Kampen dit is al in werking en de tickets zullen daar worden uitgedeeld.

Huisbezoekjes
Sinterklaas Kampen is ook te boeken voor huisbezoek voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Voor informatie, prijzen en/of het vastzetten van een bezoek kun je mailen naar:

in**@si***************.nl











 

De shows worden georganiseerd door Sinterklaas Kampen, met medewerking van: REMEON Beveiliging B.V.; Martin Dams; DEA-Events; Café De Woonboot; Snackbar Mulder; Kampenonline; RTV IJsselmond; 2Sense; De Ballon Kanon; bij Harrie; Binnenplezier; Terpstra Hypotheken en Stef Ekkel

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen