donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsBrand tattooshop oudestraat Kampen: Getuigen melden brandstichting.

Brand tattooshop oudestraat Kampen: Getuigen melden brandstichting.

-

 

In de nacht van zondag op maandag is de brandweer gealarmeerd voor een middelbrand in de binnenstad van Kampen. De brandweer is met veel materieel uitgerukt, waaronder 2 tankautospuiten, een hoogwerker, slangenwagen en een tankwagen. Getuigen melden onze verslaggever ter plaatse dat het om een brandstichting gaat. 

De brandweer had de brand snel onder controle, mede doordat getuigen de brand met emmers water direct geprobeerd hebben het vuur te doven. De getuigen melden dat er is geprobeerd om een jerrycan met benzine naar binnen te gooien en een raam in te slaan. En er vervolgens brand is gesticht.

Er is veel rook- en waterschade in het betreffende pand. De politie onderzoekt hoe en mogelijk door wie de brand is ontstaan. In de loop van de dag zal het onderzoek door de forensische opsporing van de politie worden opgestart.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen