vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeIngezondenDe laatste selectie wedstrijden en finale-dag bij de Deltaruiters.

De laatste selectie wedstrijden en finale-dag bij de Deltaruiters.

-

Deze week was het bij De Deltaruiters in IJsselmuiden de week van de laatste selectiewedstrijd en de Finale-dag van de Delta Felix dressuur cup voor de ponyruiters. Na geslaagde voorselectiewedstrijden ook een goede laatste wedstrijdweekend met afsluiting op de zaterdagavond, de finale met een clinic van Annelotte Felix en Annemarie Brouwers.

De ponyruiters hebben ook tijdens dit laatste weekend hun beetje rijlaars-beentje en hun paardenhoefjes van hun pony’s weer voorgezet.

Op de vrijdag mocht de klasse L1 en L2 cat. A/B/C als eerste van start. Esmee Verwoert behaalde 195,5 punt met Pampa Star tijdens hun eerste proef en zij mocht de 1ste prijs ophalen. Sophie Post reed samen met Mini Hoeve’s Alègro 192 punten bij elkaar voor de 2e prijs.

Bij de tweede proef wist Sherise Slendebroek met Goldsberg’s Chilayne 192,5 en de 1ste prijs te bemachtigen. Sophie Post reed een nette proef die goed was voor 189,5 punt met Mini Hoeve’s Alègro.

In de klasse L1 cat. D/E ging Roelyn Slendebroek met de 3e prijs aan de haal. Zij reed met Chavello’s Golken Cutie SL naar 203 punten tijdens hun eerste proef. De 3e plek op het erepodium tijdens de prijsuitreiking van de tweede proef was ook voor Roselyn Slendebroek en haar Chavello. Deze plek was goed voor 194 punten.

De vrijdagavond werd afgesloten met de klasse L2, cat. D/E. Lisa van Wijbergen startte met Donja en zette een nette proef neer die ook door de jury gewaardeerd werd. Zij reden naar de 2e plek met 193 punten.

Marloes Felix deed er een schepte boven op samen met Nobis Joris. Dit viel de jury op en dit werd beloond met 202 punten tijdens de tweede proef en dat betekende dat zij zich mochten melden voor de 2e prijs tijdens deze avond.

Zaterdagochtend ging de wedstrijd verder met de overige klasses. De klasse B ging als eerste van start en hier wist Sophie Post met Macho in de cat. A/B/C de eerste prijs te pakken met 189,5 punt tijdens de eerste proef.

In de cat. D/E ging Carlijn Jansen met de winst naar huis. De pony Noa showde haar kunsten en dat waardeerde de jury met 209,5 punt.

De tweede proef van de klasse B, cat. D/E reed Dj met zijn amazone Sherise Slendebroek naar 206 punten, en dat was goed voor de 2e prijs.

Sophie Riezebos reed haar pony Mulan netjes rond en zette een sterke proef neer. Dit werd beloond met 200 punten en de 1ste prijs. De tweede proef wist Lisanne van den Berg met Mabel de tweede plek te bemachtigen met 194,5 punten.

In de klasse M2, cat. D/E was Jolijn van Niel oppermachtig en ging twee keer met de winst naar huis. Daar zal Haasendonck’s Ambrosius, alias Bram wel wat extra worteltjes hebben gekregen voor de 200 punt en 199,5 punt.

Jolien Felix reed de Z2 proef met Golden Challenge uit haar hoofd. De proeven werden beoordeeld met 65,897 % en 65,366%. Beide proeven waren goed voor de 2e prijs.

’s Avond na de Clinic van Annelotte Felix met Annemarie Brouwer werd de finale gereden. Alle ponyruiters deden hun uiterste best. Voor de Deltaruiters mocht Meike Bliek met No Limit Celebration, Esmee Verwoert met Pampa Start en Jolien Felix starten. Zij hebben hun beste proef neer proberen te zetten en hebben hun best gedaan. Alle 13 finalisten werden beloond met een mooie deken en een ereronde.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen