vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportUitslagen Deltaruiters

Uitslagen Deltaruiters

-

De manege aan de Paralelweg in IJsselmuiden stond in het teken van de eerste competitie wedstrijd dressuur voor ponyruiters. De aftrap van de Delta Cup is geweest en de volgende ponyruiters hebben hieraan meegeholpen.

De klasse B, cat A/B/C is gewonnen door Meike Bliek met haar puppy pony Laithehill Lorenzo wne. Zij hadden hun eerste proef een goede focus en reden zo naar 209,5 punt bij hun eerste proef. Bij de tweede proef was al veel energie verschoten en veel indrukken waren er al op gedaan, maar de jury waardeerde zeker nog wat het duo neerzette en beloonde hen met 191 punten en een 2e prijs.

Meike Bruins reed haar proeven ook in deze klasse met haar pony Buddy. Zij behaalden 204,5 punten en een 3e prijs voor hun eerste proef. Buddy had nog genoeg energie over om hun beste beentje voor te kunnen zetten tijdens de tweede proef. Dit zag de jury ook en zij kregen hiervoor 191,5 punt en mochten daarmee de 1e prijs ophalen tijdens de prijsuitreiking.

In de klasse B, cat. D/E reed Lisa Post haar nieuwe troef Mulan. Dit ging voor een eerste keer heel erg goed. De combinatie kreeg maar liefst 214 punten voor hun eerste proef. Hun tweede proef werd ook met hele mooie punten beloond, dat waren er 202. Voor beide proeven mocht Lisa op de hoogste trede van het erepodium gaan staan.

Sherise Slendebroek mocht op de tweede plek van de klasse B, cat D/E na de eerste proef gaan staan. Dit na het rijden van de eerste proef met haar pony Oraya Emelwerth. De tweede proef die zij verreden werd ook zeker gewaardeerd. Hier reed de combinatie wederom naar een mooie 2e prijs met 201 punten.

Roselyn Slendebroek startte met Chavello’s Golden Cutie SL in de klasse L1/L2, cat. D/E. In een sterke groep te moeten startten heeft de combinatie zich goed weten te laten zien aan de jury. De jury beloonde de eerste proef met 189,5 punten en een 5e prijs. De tweede proef liet dit stel zich niet minder zien en mochten na het rijden de winst ophalen.

Nobis Joris reed samen zijn amazone Marloes Felix naar een mooie 3e plek met 191,5 voor hun eerste proef. Ook deze combinatie wist hun scherpte te bewaren en reed hun tweede proef naar de 2e plek op het podium met 203,5 punten.

Christa Wind is zaterdag met haar paard Fredau Fan Boniastate naar ’t Harde geweest.
In de klasse Z1 tijdens haar eerste proef heeft zij 219 punten behaald en is hiermee 2e geworden.
In de tweede proef reed de combinatie 211 punten en pakte daarmee de 1e prijs.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen