donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportZilver voor biljarter Jeffrey Vinke

Zilver voor biljarter Jeffrey Vinke

-

In het wijkcentrum Reyersdam vond de afgelopen week de districtsfinale 4e. klasse libre van de KNBB-district Zwolle plaats, waar een verrassende winnaar uit voortkwam.

Jeffrey Vinke (Reijersdam) stond bovenaan tot de laatste partij, maar verloor van Alice van Dieren (S.M.R.). Arjan IJspeert (’t Akkertien) won de laatste partij in 23 beurten met een hoog percentage, wat hem met 8 matchpunten kampioen maakte. Jeffrey en Alice eindigden met 8 en 6 matchpunten respectievelijk tweede en derde.

Jeffrey Vinke. Foto aangeleverd

Arjan IJspeert en Jeffrey Vinke hebben zich hiermee gekwalificeerd voor de regionale finale van Noord-Oost Nederland in Assen op 12-14 januari 2024

Dramatisch verlies van biljarters c3 team Reijersdam.

Winst voor het dagteam Reijersdam.

Het C3 team van BV Reijersdam leed vorige week een groot verlies in de uitwedstrijd tegen het damesteam SMR uit Hattem. Het werd een nederlaag van 36-21. Geen van de spelers van Reijersdam kon een overwinning boeken, zo verloor Gerrit van Vlijmen in 23 beurten van Gerda van Vilsteren, uitslag 12-8, en verloor Jan van Boven in 20 beurten van Willy van Weeghel, uitslag 12-5, en Sander Verbeek verloor in 32 beurten van Menja van Rijssen, uitslag 12-8. Hierdoor verloor het team de aansluiting met de koppositie en staat nu op de 4e. plaats.

Het dagteam boekte afgelopen donderdag in het wijkcentrum Reijersdam een overwinning op de Pomerans uit Zwolle er werd gewonnen met 42-39. Rens Jager kwam in de nabeurt 2 caramboles tekort om remise te spelen in verloor in 19 beurten van Johan Jansen, uitslag 9-12. Martin ten Hove speelde een prima partij tegen Jan Bulthuis en won in 23 beurten, uitslag 12-6, Ben Wielandt speelde een heel spannende partij tegen Johan Kappers en won in 28 beurten, uitslag 12-9, Wim Kars had het moeilijk tegen Geert Kamphuis en verloor in 26 beurten, uitslag 9-12.

Programma komende week in het wijkcentrum Reijersdam:

Op woensdag 8 november speelt het C3 team een belangrijke wedstrijd tegen de koploper K.B.C. 2 C3, aanvang 19.30 uur.

Het C2 team speelt tegen Steenwijk C2, aanvang 19.30 uur.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen