donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeIngezondenGastouderbureau Tante Vroesh viert geslaagd Sinterklaasfeest voor ruim 100 kinderen

Gastouderbureau Tante Vroesh viert geslaagd Sinterklaasfeest voor ruim 100 kinderen

-

Op zaterdag 2 december heeft Gastouderbureau Tante Vroesh een Sinterklaasfeest georganiseerd voor meer dan 100 kinderen. Het feest vond plaats in het Sinterklaashuis, waar de kinderen werden getrakteerd op cadeautjes, pepernoten en een ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten.

Sint en Piet namen ruim de tijd om met ieder kind in gesprek te gaan en op de foto. Ook de schminkpiet was van de partij en toverde prachtige creaties op de gezichten van de kinderen. De activiteitencommissie, bestaande uit gastouders die nauw samenwerken met Gastouderbureau Tante Vroesh, had voor een feestelijke aankleding gezorgd en pakten flink uit om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Gastouderbureau Tante Vroesh kijkt met veel plezier terug op dit geslaagde evenement en bedankt alle aanwezigen voor hun enthousiaste deelname.

Het eerstvolgende evenement voor kinderen is in maart namelijk het jaarlijkse paaseieren zoeken op de kinderboerderij in Kampen. Check de agenda op de website tantevroesh.nl, daar vind je alle activiteiten..

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen