vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurWintercursussen & workshops bij Quintus

Wintercursussen & workshops bij Quintus

-

Quintus is het jaar goed begonnen. Het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 start deze maand met een serie wintercursussen en workshops voor alle niveaus, leeftijden en deelnemersgroepen.

Voor de allerkleinsten is er Baby- en Peutermuziek, Peuterdans, Toneel 4+/6+, Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten en MuziekStart (groep 3/4/5). Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen aan kinderkoor Q-ties of de Muzikale Speeltuinen.

Ben je 16 jaar of ouder en wil je nieuwe dingen leren in 2024? Kies voor een beginnerscursus: van Ontdek Improvisatie, Tekenen & Schilderen, Dans of Glaskunst Tiffany tot Boekbinden, Grafiek, Yoga en meer.

Al wat ervaring? Volg een gevorderdencursus of ga zelfstandig aan de slag in één van de vele Quintus werkplaatsen.

Splinternieuw deze winter zijn Los met Letters, Dansen met je Baby, Portret in Lino, Dans Onbeperkt en Een Voorstelling Maken in 15 Lessen.

Kijk voor het volledige programma, meer info of inschrijven op quintuskampen.nl.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen