donderdag, september 19, 2024

HomeRegiosportVerdiende overwinning KHC

Verdiende overwinning KHC

-

Na een zonnig trainingskamp in Benidorm en een overtuigende 5-0 zege op Westervoort, keerde KHC terug naar Nederland. Het weekend bracht echter uitdagingen met sneeuw op Sportpark De Venen, waar toegewijde leden het hoofdveld sneeuwvrij maakten voor het eerste elftal.

De wedstrijd tegen Alcides begon stroef, maar na de rust toonde KHC veerkracht. Illias el Morabit opende de score en Durk van der Leest zorgde voor een 2-0 voorsprong. Alcides kwam terug tot 2-1, maar KHC hield stand. Scheidsrechter Jarno Schoonhoven hield de wedstrijd onder controle.

Resumerend: KHC verdiende de overwinning, ondanks moeilijkheden in de eerste helft. Volgende week wacht een zondagswedstrijd tegen LSC in Sneek, waar KHC met vertrouwen naartoe gaat, geleid door de uitblinkende Durk van der Leest.