vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWederom Verlies voor KHC na Matige Vertoning tegen Blauw Wit'34

Wederom Verlies voor KHC na Matige Vertoning tegen Blauw Wit’34

-

Zaterdagmiddag stond KHC tegenover Blauw Wit’34 uit Leeuwarden, waarbij de thuiswedstrijd een ruime 4-1 overwinning voor KHC opleverde. Echter, deze keer was het een ander verhaal.

Het begon dramatisch voor KHC op een winderig Sportpark Wiarda in Leeuwarden, met vroeg balverlies dat resulteerde in drie snelle tegendoelpunten. Hoewel KHC voor rust terugvocht met goals van Karim Gabara en Jonathan van Marle, slaagden ze er niet in het tij te keren. In de tweede helft miste KHC kansen en eindigde het met een rode kaart en een 4-2 verlies.

Leroy Knol wordt geprezen als Man van de Wedstrijd voor zijn inzet.

Het team moet reflecteren op de aanhoudende reeks van verliezen, veroorzaakt door onnauwkeurigheden en balverlies. Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys uit Emmeloord op het programma, waarbij het team zijn focus zal moeten herpakken.

De overige Kamper sportuitslagen vindt je HIER.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen