vrijdag, oktober 18, 2024

HomeRegiosportVerslag volleybalwedstrijd tussen Reflex Dames 1 en VV Voorsterslag

Verslag volleybalwedstrijd tussen Reflex Dames 1 en VV Voorsterslag

-

Op zaterdag 5 oktober vond een spannende volleybalwedstrijd plaats tussen Reflex Dames 1 en VV Voorsterslag. De wedstrijd trok veel publiek en de sfeer in de hal was uitgelaten. Reflex wist uiteindelijk de overwinning te behalen met 3-1 in sets, na een intens duel waarin beide teams tot het uiterste gingen.

De thuisploeg Reflex begon sterk aan de wedstrijd. Met een goede serve en krachtige aanvallen wisten ze de eerste set te winnen met 25-23. Het was een spannend gevecht waarbij beide teams elkaar goed in evenwicht hielden, maar Reflex had net dat kleine beetje extra geluk en scherpte aan hun zijde.

In de tweede set liet VV Voorsterslag zien dat ze niet zonder slag of stoot zouden verliezen. Ze kregen meer grip op hun spel en maakten het Reflex moeilijk. Het werd een zenuwslopende set die lange tijd gelijk op ging. Uiteindelijk trok VV Voorsterslag aan het langste eind met 26-28, wat de wedstrijd nog spannender maakte.

De derde set was echter een ander verhaal. Reflex herpakte zich en kwam met hernieuwde energie het veld op. Hun blokkeringen waren op scherp gesteld en de verdediging was ondoordringbaar. Dit resulteerde in een overtuigende 25-11 overwinning in deze set, waarbij VV Voorsterslag het moeilijk had om het hoge tempo van Reflex bij te benen.

In de vierde en beslissende set bleef Reflex gefocust en bouwden ze snel een comfortabele voorsprong op. Hoewel VV Voorsterslag zich bleef verzetten, was het niet genoeg om Reflex van de overwinning af te houden. De set eindigde in 25-18, waarmee Reflex de wedstrijd met 3-1 in sets won.

Reflex Dames 1 toonde met deze overwinning niet alleen hun klasse, maar ook hun veerkracht en teamwork. Het team kijkt vol vertrouwen vooruit naar hun volgende wedstrijd op 19 oktober om 17:00 uur in de Reflexhal, waar ze vastbesloten zijn om hun winnende lijn voort te zetten.