vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportEerste Winst Kampenion 1 in Najaarscompetitie

Eerste Winst Kampenion 1 in Najaarscompetitie

-

Op de vijfde wedstrijddag van de najaarscompetitie heeft het eerste team van Kampenion eindelijk haar eerste overwinning geboekt. Niet in Alkmaar, zoals sommigen hadden verwacht, maar in het Friese Buitenpost vond de doorbraak plaats. Deze overwinning kwam na een lange periode zonder winst, met de laatste zege op 13 april. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe overwinning, en gezien de tegenstander, Buitenpost 1, die onderaan de ranglijst van de 2e divisie staat, was de kans op winst groot.

Afgelopen zaterdag trok Kampenion 1 aan het langste eind en won met overtuigende cijfers: 4 – 9. Gert-Jan de Lange en Ton Ringenier wisten beiden hun drie enkelspelen te winnen. Robin Lieftink voegde daar nog twee zeges aan toe. Helaas moest Jordy ten Have al na zijn eerste partij de strijd staken vanwege rugklachten. Het dubbelspel werd gewonnen door het duo Ringenier en De Lange, wat bijdroeg aan het sterke eindresultaat.

Ondanks de overwinning bevindt Kampenion 1 zich halverwege de competitie nog in een benarde positie, met een achterstand van acht punten op de veilige vierde plek. De volgende wedstrijd staat gepland voor komende zaterdag, thuis tegen VVV 1, de huidige koploper. Desondanks heeft Kampenion vertrouwen in een goed resultaat. De eerdere uitwedstrijd tegen VVV 1 in Leidschendam ging namelijk slechts nipt verloren met 7 – 6, en de Kampenaren lijken steeds beter in vorm te raken.

De thuiswedstrijd begint zaterdag om 14.00 uur in de recent gerenoveerde zaal van Kampenion, waar het team hoopt op steun van het thuispubliek. We gaan zien of Kampenion deze lijn kan doortrekken en weer belangrijke punten kan pakken.

Op de foto: het thuis van KampenionFoto: © Gerard Wessels

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen