zaterdag, oktober 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGoede doelenOverhandiging Cheque door Team Nikai for Life aan Prinses Máxima Centrum

Overhandiging Cheque door Team Nikai for Life aan Prinses Máxima Centrum

-

Vrijdag heeft het team van ‘Nikai for Life’ een bezoek gebracht aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Dit bezoek stond in het teken van de overhandiging van een indrukwekkend bedrag van € 26.870,78, ingezameld tijdens hun deelname aan de Stelvio for Life, eind augustus in Italië.

Het team, bestaande uit leden uit onder andere Kampen, Elburg en Zwolle, had zich speciaal vrijgemaakt om om 14:00 uur aanwezig te zijn in Utrecht. Na een hartelijk ontvangst door het team van de Drost Research Group, werden de deelnemers rondgeleid door het centrum. Onder de bezielende leiding van hoofdonderzoeker Jarno Drost kregen zij een kijkje in de laboratoria, waar hij inspirerend vertelde over het baanbrekende onderzoek dat hier plaatsvindt op het gebied van kinderoncologie.

De leden van ‘Nikai for Life’ waren zichtbaar onder de indruk van het onderzoek en de faciliteiten van het centrum. “Dit is precies waarom we meededen aan de Stelvio for Life en waarom we onze grenzen hebben verlegd tijdens de beklimming van deze Alpenreus”, aldus een van de deelnemers.

Als afsluiting van hun bezoek overhandigde het team met grote trots de cheque van € 26.870,78 aan hoofdonderzoeker Jarno Drost. Hiermee dragen zij bij aan het cruciale onderzoek dat in het Prinses Máxima Centrum wordt uitgevoerd om de overlevingskansen van kinderen met kanker te vergroten.

Het bezoek was voor het team van ‘Nikai for Life’ een bijzondere ervaring en onderstreepte het belang van hun sportieve prestatie en de steun aan dit belangrijke doel.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen